Ταυτοποιήθηκε 23χρονος για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη

Πιθανότατα δεν θα συλληφθεί αλλά θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας

Must Read

Ακόμη ένα άτομο ταυτοποιήθηκε για τον ξυλοδαρμό στον Γιάνη Βαρουφάκη που έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες έξω από το εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν έναν 23χρονο ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στη γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται, για το άτομο το οποίο φαίνεται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από το επεισόδιο να μπαίνει μέσα στο μαγαζί.

Πιθανότατα ο νεαρός να μην συλληφθεί, αλλά αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Πάντως, ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 έχει μιλήσει μόνο για τον άνθρωπο που τον χτύπησε τον οποίο περιέγραψε ως σωματώδη, ηλικίας περίπου 25 ετών.

Την περασμένη εβδομάδα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί ένας 17χρονος και ένας 19χρονος που θεωρήθηκαν ύποπτοι για τον ξυλοδαρμό.

Την περασμένη Παρασκευή, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Γιάνη Βαρουφάκη στην 1η ανακρίτρια Ανηλίκων.

Ο κ. Βαρουφάκης δεν δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ούτε δεν αναγνώρισε στα πρόσωπα των δυο συλληφθέντων, τους ανθρώπους που τον γρονθοκόπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πρόσωπο.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, ζήτησε από τον πρωθυπουργό, την αποπομπή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου καθώς ο τελευταίος έσπευσε να μιλήσει για ταυτοποίηση των υπαιτίων της επίθεσης, προτού καλά καλά καταθέσει στην Αστυνομία ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This