Προκλητικός ο δολοφόνος της Αΐντας: «Ακατάσχετο υβρεολόγιο» και «ίχνος μεταμέλειας» στην απολογία του

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της φαρμακοποιού στην Καβάλα τον περασμένο Μάιο

Must Read

Στις 31 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Αΐντας Παπαδοπούλου, την οποία στραγγάλισε ο 55χρονος σύζυγός της τον περασμένο Μάιο, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα στην Καβάλα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, Μανώλης Βονικάκης, μίλησε στο ENA Channel για τα όσα συνέβησαν σήμερα (και μπορούσαν να αναφερθούν) στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ροδόπης στην Κομοτηνή, όπου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ολοκλήρωσε την απολογία του.

Πάνω από τρεις ώρες ο δράστης είχε το λόγο και όπως είπε ο κ.Βονικάκης, δεν έχει ξαναβιώσει τέτοιο σφίξιμο στο στομάχι στην καριέρα του. Τόσο προκλητικός και εριστικός ήταν ο 55χρονος…

Είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος:

«Εμείς σεβόμαστε την ποινική δικονομία, σεβόμαστε τη διαδικασία, σεβόμαστε τα δικαιώματα του κατηγορούμενου, ενός καθ’ ομολογίαν φονιά, ο οποίος δεν σεβάστηκε τη σύζυγό του, δεν σεβάστηκε τα δυο του ανήλικα παιδιά, δεν σεβάστηκε την αγάπη που εισέπραξε, δεν σεβάστηκε τη μνήμη της νεκρής, δεν σεβάστηκε και δεν σέβεται, με την απολογία του, το πένθος αυτών των ανθρώπων. Κάτι περισσότερο δεν μπορώ να πω».

Για να συνεχίσει σε εντονότερο τόνο: «Σήμερα ολοκληρώθηκε η απολογία του. Έχω μία εμπειρία αρκετή, έχω παρασταθεί και ως συνήγορος υπεράσπισης και ως συνήγορος πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας σε πάρα πολλές ανθρωποκτονίες, αυτό το σφίξιμο στο στομάχι σήμερα, που έχω αισθανθεί μετά από τρεις ώρες ενός ακατάσχετου υβρεολόγιου στη μνήμη της νεκρής, πρώτη φορά το αντιμετωπίζω. Ίχνος μεταμέλειας, ίχνος σεβασμού στο πένθος».

Της έδειξε τα μπράτσα του και μετά την σκότωσε

Λίγες μέρες μετά το φονικό, το βίντεο ντοκουμέντο είχε προκαλέσει σοκ στην κοινωνία. Οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τα όσα βίωσε η άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, λίγο προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του συζύγου της.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, διακρίνεται να έχει μπει μέσα στο φαρμακείο στις 5 Μαΐου, ώρα 14.18. Αφού στέκεται μπροστά της και φαίνεται να της μιλάει σε έντονο ύφος, στη συνέχεια την αρπάζει από το μπράτσο και την εγκλωβίζει. Στη συνέχεια ο δράστης, βγάζει το μπουφάν του και της δείχνει με απειλητικές διαθέσεις τα μπράτσα του!




Προσπαθεί να την φιλήσει και η άτυχη γυναίκα τον απωθεί, προσπαθεί να αποφύγει την σωματική επαφή, ξεσπάει σε κλάματα. Δύο ώρες μετά, το θύμα και ο δράστης επιστρέφουν στο φαρμακείο (σύμφωνα με όσα είπε ο γυναικοκτόνος είχε πάει να πάρει καφέ μαζί με την 43χρονη). Στις 16.15 η Αΐντα φαίνεται να κρύβει τα κλειδιά σε συρτάρι, καθώς φοβόταν ότι ο 55χρονος θα την κλείδωνε μέσα.

Στις 16.29 η Αΐντα κατευθύνεται μέσα στο δωμάτιο του φαρμακείου, με τον σύζυγο της να την ακολουθεί. Εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά, την σκότωσε, σφίγγοντας τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της. Σε στιγμιότυπα μάλιστα που προβλήθηκαν, ο δράστης αφού στραγγάλισε την 43χρονη φαίνεται στη συνέχεια να σέρνει το άψυχο σώμα της μέσα στο φαρμακείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This