Νέα Σμύρνη: Επτά τα βίντεο με βιασμούς της 14χρονης στο κινητό συλληφθέντα – Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών 24χρονος μπράβος με καταγωγή από τη Βουλγαρία ή τη Γεωργία, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να έχει κεντρικό ρόλο στο -υπό εξέταση- κύκλωμα παιδεραστίας

Must Read

Επτά τον αριθμό ήταν τα βίντεο με βιασμούς της 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη, που «αλιεύθηκαν» από το κινητό ενός εκ των τριών συλληφθέντων για την νέα αυτή συνταρακτική υπόθεση μαστροπείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real News», το κινητό με τα βίντεο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας και ερευνάται εξονυχιστικά από τους ειδικούς. Για τα επτά αυτά βίντεο, είναι πολύ πιθανόν η ΕΛ.ΑΣ. να στρέψει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο ύπαρξης εκτεταμένου κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων, στο οποίο μπορεί να συμμετέχουν ακόμα και ενήλικες γυναίκες, στην πλειονότητα τους αλλοδαπές.

Άλλωστε, κατά την κατάθεση της στους παιδοψυχολόγους, η 14χρονη που φέρεται να είχε πέσει θύμα μαστροπείας από τρία άτομα, ανέφερε πως άκουσε δύο από τους συλληφθέντες να αναφέρονται και σε άλλα βίντεο με ανήλικες.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βάσιμες ενδείξεις πως οι δράστες συστηματικά και μεθοδικά, κυρίως μέσω διαδικτύου, προσέγγιζαν ευάλωτα ανήλικα κορίτσια και με διάφορους τρόπους τα έπειθαν να εκδίδονται σε παιδεραστές, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν ποσά άνω των 100 ευρώ για να τα βιάσουν.

Οι αρχές έχουν στη διάθεση τους πληροφορίες κυρίως για τη δράση του 29χρονου αλλοδαπού συλληφθέντος, ο οποίος φέρεται να έχει προωθήσει στην πορνεία, σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και στο Μεταξουργείο, αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας άνω των 20 ετών, τις οποίες είχε «ψαρέψει» από το ίντερνετ.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον καταζητούμενο άνδρα, που φέρεται να βίασε τη 14χρονη την περασμένη Κυριακή σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστών. Ο ίδιος φρόντισε να εξαφανίσει άμεσα τα ίχνη του, ωστόσο οι τρεις συλληφθέντες τον έχουν κατονομάσει ως τον βιαστή του κοριτσιού και, μάλιστα, έδωσαν στους αστυνομικούς τον αριθμό του κινητού του.

Ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να κατέθεσε ότι ο καταζητούμενος, ηλικίας περίπου 24 ετών, έχει το παρατσούκλι «Ρουσλάν» και καταγωγή από τη Βουλγαρία ή τη Γεωργία. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι είναι μπράβος σε κακόφημα νυχτερινά στέκια με γυναίκες στο Μεταξουργείο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κατά καιρούς εργάζεται και ως συνοδός ασφαλείας «σε ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα και χρειάζονται προστασία».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This