Χαλκιδική: Ανθρωποκυνηγητό για 26χρονη που απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας!

Είχε συλληφθεί για ληστεία ύψους 600.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο στον Πολύγυρο

Must Read

Από το παράθυρο τουαλέτας στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας στη Χαλκιδική κατάφερε να αποδράσει μια 26χρονη κοπέλα, η οποία επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Η νεαρή γυναίκα απέδρασε χθες το βράδυ από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατείτο ενόψει της μεταγωγής της, καθώς είχε κριθεί προφυλακιστέα για κλοπή κοσμημάτων αξίας 600.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 26χρονη, η οποία είχε απολογηθεί στις 24 Μαρτίου στον ανακριτή Πολυγύρου και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, διέφυγε από το παράθυρο τουαλέτας, όπου ζήτησε να την οδηγήσουν αστυνομικοί, επικαλούμενη τη φυσική της ανάγκη. Έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει καρπούς. Σχετικά ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας πρωτοδικών Πολυγύρου.

«Χτύπησε» και το σπίτι της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως η κλοπή των κοσμημάτων για την οποία κατηγορείται έγινε στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν παραβίασε κοσμηματοπωλείο στον Πολύγυρο. Την ίδια ημέρα, μάλιστα, φέρεται να επιχείρησε να παραβιάσει και το σπίτι της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου, αλλά δεν τα κατάφερε. Επανήλθε δύο εβδομάδες αργότερα, όμως, αφαιρώντας από το ίδιο σπίτι κοσμήματα και χρήματα, αξίας 1.100 ευρώ.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ταυτοποιήθηκε από την αστυνομική έρευνα η εμπλοκή της  η 26χρονης στις κλοπές, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί στη Θεσσαλονίκη. Σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν στην κατοχή της αντικλείδια τόσο από το κοσμηματοπωλείο, όσο κι από το σπίτι της παθούσας, όπως επίσης ένα τηλεχειριστήριο για το μεταλλικό ρολό ασφαλείας του καταστήματος – «στόχου». Η δικογραφία είχε υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου και απολογήθηκε στο πλαίσιο τακτικής ανάκρισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This