Βανέσα Βενέτη-Κοττίκα για Κώστα Καραπαπά: «Ντροπή δεν είναι να φοράς φούστα, ντροπή είναι να είσαι κάθαρμα»

«Όσο για τη φούστα που πέταξε το πρωτοπαλίκαρο σε κάποιον παράγοντα για να τον προσβάλλει, αυτό που έχω να πω και στον Καραπαπά και σε όσους θεωρούν ότι η φούστα σε μειώνει, είναι ότι εγώ από τότε που τη φόρεσα, έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος» έγραψε

Must Read

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, και το κάλεσμα του αρχιδιαιτητή Στηβ Μπένετ, όπου ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς πέταξε μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, η τρανς ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων Βανέσα Βενέτη-Κοττίκα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στο οποίο σχολιάζει το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται πως είναι εκτός από απρεπές τόσο και σεξιστικό, γεμάτο μισογυνισμό και σαφώς τρανσφοβικό.




Συγκεκριμένα, η Βανέσα Βενέτη-Κοττίκα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ο σεξισμός, ο μισογυνισμός και η τρανσφοβια στο ποδόσφαιρο πιο έντονος από ποτέ.
Κάποτε, πολύ παλιά,σε μια προηγούμενη ζωή που ζούσα ως αγόρι, υποστήριζα τον Ολυμπιακό, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα φυσικά.

Εδώ και πολλά χρόνια δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο που βρωμάει βία, σεξισμό και τρανσφοβια, αλλά όταν ο Ολυμπιακός έγινε ιδιοκτησία του Μαρινάκη και κάνει κουμάντο αυτός μαζί με το πρωτοπαλίκαρο του τον Καραπαπά, με έκαναν όχι απλά να μην συμπαθώ καν τον Ολυμπιακό, αλλά να μου είναι η πιο απεχθής (ανάμεσα στις σχεδόν όλες απεχθείς ομάδες).

Αν και δεν με νοιάζουν καθόλου οι ομάδες, συμπαθώ μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της καταγωγής μου και τον ΟΦΗ η οποία είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα η οποία βγάζει δελτία τύπου και υποστηρίζει το φεμινιστικό κίνημα και το pride.

Όσο για τη φούστα που πέταξε το πρωτοπαλίκαρο σε κάποιον παράγοντα για να τον προσβάλλει, αυτό που έχω να πω και σε σε αυτόν ( τον Καραπαπά) και σε όσους θεωρούν ότι η φούστα σε μειώνει, είναι ότι εγώ από τότε που τη φόρεσα, απελευθερώθηκα και σίγουρα έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, δοκίμασε την, ίσως συμβεί το ίδιο και με σένα (αν και πολύ αμφιβάλλω,δεν νομίζω ότι έχεις ίχνος καλού μέσα σου).

Ντροπή δεν είναι να φοράς φούστα, ντροπή είναι να είσαι κάθαρμα.

Πάω να ντυθώ, να βαφτώ και να βάλω το φουστάνι μου, γιατί έχω να κάνω πολύ σοβαρή δουλειά σήμερα, να βάλω ένα ακόμη λιθαράκι για να κάνουμε τον κόσμο λιγάκι καλύτερο, σε αντίθεση με όλους αυτούς τους δήθεν παντελονατους που κάθε μέρα κάνουν ότι μπορούν για να τον κάνουν χειρότερο και πιο άσχημο, κάτι σαν τα μούτρα τους δηλαδή.
Τα φιλιά μου. »

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This