Χαλκιδική: Εντοπίστηκε εργοστάσιο παραγωγής λαθραίων τσιγάρων με πάνω από 500.000 πακέτα

Must Read

«Λαβράκι» έβγαλε η Ασφάλεια Κιλκίς «ξετρυπώνοντας» στην Χαλκιδική εργοστάσιο παραγωγής λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Λάκκωμα Χαλκιδικής το οργανωμένο σύστημα, όπου ήταν εγκατεστημένες δύο πλήρεις γραμμές παρασκευής, επεξεργασίας και συσκευασίας. Ως εκ τούτου, προχώρησαν στη σύλληψη 30 ατόμων, φερόμενων ως μελών του κυκλώματος που δραστηριοποιείτο συστηματικά στην παράνομη παραγωγή και διακίνηση καπνικών προϊόντων.

Εκτός από το παρασκευαστήριο, το κύκλωμα διέθετε και δύο αποθήκες, η πρώτη στο Λάκκωμα και η δεύτερη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Συνολικά κατασχέθηκαν πάνω από 500.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 20 τόνοι επεξεργασμένου καπνού, με τους διαφυγόντες δασμούς να υπολογίζονται σε 2,5 εκατ. ευρώ. Κατασχέθηκαν ακόμα μηχανήματα, πρώτες ύλες για την παραγωγή τσιγάρων, φορτηγά για την μεταφορά των λαθραίων καπνικών προϊόντων κ.ά.

Κατά πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι τρεις Έλληνες, στους οποίους αποδίδεται ηγετικός ρόλος στη δράση του κυκλώματος. Οι υπόλοιποι 27 συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και φαίνεται πως εργάζονταν στο παρασκευαστήριο όπου, μάλιστα, διέμεναν σε ειδικά διαμορφωμένους κοιτώνες.

Όλοι οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This