Συγκλονίζει αδελφή θύματος στα Τέμπη: «Δεν ήταν θέλημα θεού, αλλά ανθρώπων»

Ραγίζει καρδιές το όνειρο που είδε η κόρη του θύματος

Must Read

Την οργή της για το δυστύχημα στα Τέμπη το οποίο στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους μίλησε η αδελφή θύματος, Χρυσούλα Χλωρού τονίζοντας ότι δεν ήταν ατύχημα, ούτε θέλημα Θεού, αλλά ανθρώπων.

Παράλληλα, συγκλονίζει περιγράφοντας το όνειρο που είδε η μία κόρη της αδελφής της.

Δείτε επίσης:Μετά τους νεκρούς σταθμάρχες, οι καταγγελίες για απειλές αποκτούν ξεχωριστή σημασία

Μιλώντας στον ANT1 η κ. Χλωρού ξεσπά.

«Ήταν ένα διάστημα με πολλές διακυμάνσεις. Ήταν ένα διάστημα με πάρα πολύ πόνο, κάποιες στιγμές όλοι μας, όχι μόνο εγώ και τα παιδιά της αδερφής μου, πιστεύουμε ότι ζούμε σε έναν εφιάλτη και θα ξυπνήσουμε. Υπάρχουν πολλά “γιατί”, είναι μέσα στο πένθος το “γιατί” . “Γιατί να γίνει αυτό;”. Υπάρχει πάρα πολλή οργή και φυσικά υπάρχει πολύς πόνος γιατί δεν θα ξαναδούμε τον άνθρωπο».

Δείτε επίσης:Τέμπη: «Μισώ την μαμά μου, γιατί πήγε σε αυτό το τρένο…» – Ραγίζει καρδιές ο 8χρονος γιος θύματος
 

Και προσθέτει: «Χωρίς να υπάρχει θέλημα θεού. Ήταν θέλημα ανθρώπων. Οι άνθρωποι που έφυγαν δεν ήταν νούμερα. Η σορός νούμερο 30, η σορός νούμερο 50, η σορός νούμερο 15. Κάτω από τα νούμερα, κρύβονται άνθρωποι που έχουν επηρεάσει άλλους ανθρώπους και έτσι θα έπρεπε να τους βλέπουμε.

Και όχι σαν στατιστικά νούμερα ή σαν νούμερα σε ένα νεκροτομείο. Δυστυχώς έτσι τους βλέπουμε. Όλοι οι άνθρωποι που έφυγαν, έφυγαν άδικα, έφυγαν δολοφονημένοι. Δεν ήταν θέλημα θεού, ούτε ήταν ένα ατύχημα.

Ήξεραν την κατάσταση των γραμμών, ήξεραν τους ανθρώπους που στελέχωναν αυτόν τον Οργανισμό, ήξεραν. Παρόλα αυτά, πουλούσαν το επικίνδυνο προϊόν τους σε ανθρώπους ανυποψίαστους. Αυτό εμένα μου λέει ότι είναι δόλος».

Δείτε επίσης:Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο μόνιμος σταθμάρχης Λάρισας
 

Η ίδια μίλησε και για το ανατριχιαστικό όνειρο που είδε η κόρη της αδερφής της.

«Την ονειρεύτηκε η κόρη της πρόσφατα. Και την είδε στον ύπνο της και τη ρώτησε το κορίτσι “Μανούλα μου πόνεσες”; Και είπε “Όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα”».

Δείτε τις δηλώσεις της:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This