Τέμπη: «Μισώ την μαμά μου, γιατί πήγε σε αυτό το τρένο…» – Ραγίζει καρδιές ο 8χρονος γιος θύματος

«Όλα είναι αναμνήσεις… Και τα μαλώματα καλά ήτανε. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω...»

Must Read

Ένας μήνας συμπληρώθηκε σήμερα από την ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη και οι συγγενείς των θυμάτων εξακολουθούν να αρνούνται να δεχτούν το γεγονός ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, τα οποία από τη μια στιγμή στην άλλη έμειναν ορφανά από μάνα ή πατέρα, επειδή «κάποιοι» αποφάσισαν να αφήσουν τον σιδηρόδρομο στην τύχη του. Ενας από αυτούς και ο 8χρονος γιος της Έλενας, η οποία σκοτώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου. Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το πώς βιώνουν την όλη κατάσταση η οικογένειά του, και ειδικά τα δύο του εγγόνια, τα οποία δεν θα ξαναδούν την μανούλα τους.

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ακόμα ονειρευόμαστε. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι “έφυγαν”. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…», αναφέρει ο πατέρας της Έλενας. Ερωτηθείς εάν τα παιδιά της κόρης του έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί, σημειώνει: «Τους το είπα από την πρώτη ημέρα. Είπα στον γαμπρό μου “πες το κατευθείαν”, καλύτερα τώρα, παρά να το μάθουν αύριο, μεθαύριο».

«Ο μικρός είναι 8 ετών και έλεγε: “μισώ την μαμά μου”. “Γιατί μισείς την μαμά σου;”. “Γιατί πήγε σε αυτό το τρένο”, λέει. Ψυχολόγος δεν… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι’ αυτή τη βοήθεια, ένας όμιλος. Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα», προσθέτει ο πατέρας της Έλενας.

Και ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει ότι η κόρη του έχασε την ζωή της, τόσο πρόωρα, βίαια και άδικα. «Όλα είναι αναμνήσεις… Και τα μαλώματα καλά ήτανε. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Εγώ νομίζω κάπου πήγε και ότι θα ξαναγυρίσει. Η γυναίκα μου κοιτάει από το παράθυρο, κάθε μέρα, να την δει να έρχεται από την δουλειά. Και αρχίζει και κλαίει, κοιτώντας έξω από το παράθυρο…», καταλήγει.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This