Τέμπη: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 21χρονος Στέλιος που βρισκόταν στο κυλικείο του τρένου

Κατάφερε να βγει από μια τρύπα - Τα ρούχα και τα παπούτσια του κάηκαν

Must Read

Επί 29 ημέρες έδινε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του ο 21χρονος Στέλιος Στρατέλος, ο οποίος βρισκόταν στο κυλικείο την ώρα της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής, ο οποίος σώθηκε από θαύμα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και επέστρεψε στην οικογένειά του.

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας» δήλωσε στην εκπομπή T-live ο πατέρας του νεαρού φοιτητή.

Όπως περιέγραψε, ο γιος του βρισκόταν στο κυλικείο μαζί με την σύντροφό του: «Μέχρι να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού».

Μάλιστα, όπως περιέγραψε, το παιδί του βγήκε από το τρένο χωρίς ρούχα και παπούτσια, τα οποία είχαν καεί από την φωτιά: «Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This