Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας

Χθες συνελήφθη ένας 33χρονος για την υπόθεση

Must Read

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας τον Φεβρουάριο καθώς έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 40χρονος υδραυλικός είδε το φως της δημοσιότητας.

Χθες, παραδόθηκε και συνελήφθη ένας 33χρονος Αλβανός που εμπλέκεται στη δολοφονία 40χρονου ομοεθνή του, μέσα στην καφετέρια.

Ο 40χρονος υδραυλικός είχε πάει το μοιραίο βράδυ στην καφετερία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα ποδοσφαίρου, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ δύο αλβανικών συμμοριών, κατά την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 33χρονος Αλβανός παρουσιάστηκε χθες το πρωί αυτοβούλως στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής όπου και συνελήφθη βάσει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 20/3 είχε συλληφθεί στην Κυψέλη για την ίδια υπόθεση ένας 23χρονος.

Ο 23χρονος Αλβανός είχε ταυτοποιηθεί ως ένα από τα μέλη της σκληρής συμμορίας για τη δολοφονία του 39χρονου ομοεθνούς του. 

Ο «Δημήτρης» ή «Νεκτάριος», όπως είναι τα δύο ονόματά του, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών.

Εχει κατηγορηθεί για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απειλή για παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ανθρωποκτονία με δόλο και εκβίαση. Για τον 23χρονο όπως και για τους υπόλοιπους έξι εμπλεκομένους στη δολοφονία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 3 Μαρτίου.

Από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη από τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής διαπιστώθηκε πως δύο από τα μέλη της σκληρής αλβανικής συμμορίας «Lions» έχουν ήδη διαφύγει στην Αλβανία. Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των «Lions» από τα στοιχεία που άφησαν μέσα στη μαύρη Cadilac η οποία βρέθηκε παρκαρισμένη σε κοντινή απόσταση από την καφετέρια στη Νέα Ιωνία, αλλά και από τις κάμερες ασφαλείας που τους «συνέλαβαν» κατά την άφιξη και κατά τη διαφυγή τους από το μαγαζί.

Εκτός από τα επτά πρόσωπα που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή και έχουν ταυτοποιηθεί, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ακόμα ένα μέλος των «Lions», τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Από την έρευνα των Αρχών δεν έχει προκύψει σχέση της αιματηρής συμπλοκής με την επίθεση και τη ληστεία που είχε δεχτεί μία ημέρα νωρίτερα ο ανήλικος γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας.

Πάντως, η ληστεία σε βάρος του ανηλίκου φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τη φονική συμπλοκή ανάμεσα σε δύο συμμορίες Αλβανών μέσα στην καφετέρια. Φίλος του ιδιοκτήτη φέρεται ότι είχε καλέσει στην επιχείρηση μέλη της μίας ομάδας για να εντοπίσουν τους δράστες αλβανικής καταγωγής που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά τον γιο του ιδιοκτήτη της καφετέριας.

To θύμα, ο υδραυλικός

Η ομάδα μπήκε στο μαγαζί και κατευθύνθηκε προς τα VIP τραπέζια. Μέλη της συμμορίας συνομίλησαν με τον καταστηματάρχη, ενώ κατά την αποχώρησή τους συναντήθηκαν με μέλη της αντίπαλης συμμορίας που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε έντονος καβγάς και απειλές στην αλβανική γλώσσα. Στη συνέχεια βγήκαν τα όπλα από τους «Lions», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο άτυχος υδραυλικός.

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This