Πρωτοφανείς εικόνες εγκατάλειψης στο Εφετείο Αθηνών – Χιλιάδες δικογραφίες στα πατώματα

Must Read

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες διάλυσης που έρχονται στο φως από το Εφετείο Αθηνών. Σπασμένα τζάμια, πόρτες χωρίς χερούλια, γυμνά καλώδια, πεταμένες σακούλες και λάμπες συνθέτουν το ανατριχιαστικό σκηνικό της εγκατάλειψης.

Δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόροι βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με αυτές τις εικόνες. Περίπου 120.000 δικογραφίες στιβαγμένες στο πάτωμα, κάτω από σωληνώσεις. Όπως εξήγησε ένας πολίτης, το ασανσέρ δεν λειτουργεί σε ορισμένους ορόφους, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις σκάλες.

Ενδεικτικό της κακής συντήρησης είναι το γεγονός ότι προχθές το πρωί τραυματίστηκε σοβαρά μία εκπαιδευτικός που είχε βρεθεί στο Εφετείο ως μάρτυρας κλοπής σε βάρος της. Συγκεκριμένα, η γυναίκα βρισκόταν στο ισόγειο του κτηρίου, δεν είδε ότι σε μία πόρτα έλειπε το τζάμι, προχώρησε μπροστά και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Όπως εξήγησε ο ποινικολόγος, Θέμης Σοφός, που ανέδειξε το θέμα, κινδυνεύουν να χαθούν πολύτιμα έγγραφα και δικαστικές αποφάσεις.

Δείτε πατώντας εδώ το βίντεο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This