Άφαντος ο μητροκτόνος της συμπρωτεύουσας

Αναζητείται η διαδρομή του από τις κάμερες ασφαλείας - Οι αστυνομικές Αρχές πιθανολογούν ότι ο 34χρονος έχει αυτοκτονήσει

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του μητροκτόνου, ο οποίος όπως δείχνει η έρευνα μέχρι τώρα πυροβόλησε την 71χρονη μητέρα του εξ επαφής μέσα στο αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης

Σε ιδιόχειρο σημείωμα, ο δράστης της δολοφονίας στη συμπρωτεύουσα ομολογεί ουσιαστικά το έγκλημά του. Οι Αρχές εντόπισαν τη σορό της γυναίκας το μεσημέρι της χθεσινής ημέρας, Τρίτη 4/4, μέσα σε ένα ΙΧ στην περιοχή των κοιμητηρίων. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έκαναν άνω-κάτω το σπίτι όπου ζούσε ο φερόμενος ως δράστης και η μητέρα του. Εκεί, κατά την έρευνα, εντόπισαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα μέσα από το οποίο παραδέχονταν ότι δολοφόνησε την 71χρονη και εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν την πράξη, ζητώντας συγνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η μητέρα του αλλά και στα οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, ζητά «συγγνώμη» για την πράξη του. Η ασφάλεια προσπαθεί να τον εντοπίσει εξετάζοντας κυρίως υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσει την διαδρομή που ακολούθησε κι αν μετά το φονικό επέστρεψε στο σπίτι και έγραψε το γράμμα ή αν πριν την πράξη του τα είχε προσχεδιάσει όλα.

Ο 34χρονος ο οποίος με τις αναρτήσεις του παρομοιάζει τον εαυτό του με «διάβολο». Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως είχε… αδυναμία στα όπλα αν κρίνει κανείς από τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου πάνω σε ένα τραπέζι είναι τοποθετημένα 7 όπλα.

Φίλος μητροκτόνου για το προφίλ του δράστη

Ένας άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλοντος του φερόμενου δράστη, ανέφερε ότι ο 34χρονος ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα. Παράλληλα είπε ότι πρόσφατα βρήκε δουλειά, μετά από ένα διάστημα ανεργίας. Μάλιστα, εκεί θα εργάζονταν μαζί.

 



Πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο φέρεται να δέχθηκε η γυναίκα, που εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή. Αυτό προκύπτει, από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της γυναίκας. Το όχημα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί πίσω από το κτίριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Το αυτοκίνητο εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί. Όπως ανέφερε είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. Η γυναίκα φέρεται να βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού. 

 




Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων της Θεσσαλονίκης, το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε αργότερα στο σπίτι του γιου της άτυχης γυναίκας, με την ΕΛ.ΑΣ να ανακοινώνει πως πρόκειται για μητροκτονία, με τον 34χρονο να εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές.

 




Διαβάστε ακόμα: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This