«Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς…» – Έξαλλος ο Τσελέντης με την εισαγγελική παρέμβαση για το πρωταπριλιάτικο αστείο του με τη Σαντορίνη

«Προσπαθούν με ψεύδη να επηρεάσουν τον κ Εισαγγελέα ο οποίος δικαιολογημένα δεν γνωρίζει το αντικείμενο της Σεισμολογίας»

Must Read

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την παρέμβαση της Εισαγγελίας αναφορικά με ανάρτησή του που έκανε την Πρωταπριλιά και αφορούσε τη Σαντορίνη και το Αιγαίο.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, ανέθεσε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου Αικατερίνη Λύρα να διενεργήσει έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν ο κ. Τσελέντης διέπραξε το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Θυμίζουμε ότι ο σεισμολόγος είχε γράψει πως η σταδιακή εξαφάνιση του μάγματος κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης και η μετατόπισή του προς το ηφαίστειο Tripanteko, πιθανόν να δημιουργήσει μια τεράστια χοάνη κάτω από τη Σαντορίνη, με αποτέλεσμα την εισρόφηση των υδάτων του Αιγαίου το οποίο θα μεταβληθεί σε λιμνοθάλασσα.

Αργά χθες βράδυ, ο Άκης Τσελέντης επανήλθε και με νέα ανάρτησή του καταφέρεται εναντίον εκείνων που ενοχλούνται από τη δουλειά του και βρήκαν την ανάρτηση της 1ης Απριλίου ως ευκαιρία να στραφούν εναντίον του.

Η ανάρτηση:

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«ΆΜΛΕΤ: ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ»
 
Ελπίζω να μην αληθεύει … “Διώκουν” εμένα για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Τον άνθρωπο που επανειλημμένα έχει διαψεύσει δημόσια εκτιμήσεις για δήθεν επερχόμενους καταστροφικούς σεισμούς από μερικούς συναδέλφους πχ 8,5R !! στο θαλάσσιο χώρο κοντά στη Κρήτη , 7R στη Θήβα πριν 1 χρόνο και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις με σκοπό να εφησυχάσω τους πολίτες.
Ξεχνούν ότι κάποιοι μετά τις τραγικές εικόνες από τον σεισμό της Τουρκίας που έμπαιναν στα σπίτια μας από τα ΜΜΕ, εκμεταλλευόμενοι το πανικό του κόσμου, μίλαγαν για καταστροφικούς σεισμούς στην Ελλάδα για το 1 λεπτό δημοσιότητας στην TV…. Και πόσες φορές βγήκα δημόσια και το διέψευσα.
Τους ενόχλησε ένα προφανές πρωταπριλιάτικο αστείο που στο τέλος παρέπεμπα σε σύνδεσμο για το πως ξεκίνησε η παράδοση της πρωταπριλιάς ενώ υπήρχε και φωτογραφία του Πινόκιο!
Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα αδειάσει το Αιγαίο και θα πηγαίνουμε στα νησιά με αυτοκίνητα!
Ας έκαναν το κόπο να διαβάσουν τα χιλιάδες σχόλια που μου ευχόταν καλη πρωταπριλιά…..

Δεν γνωρίζω καμμία περίπτωση στην ιστορία να διωχθεί κάποιος για πολύ πιο πιστευτά και επικίνδυνα πρωταπριλιάτικα ψέματα. Ούτε γνωρίζω βέβαια καμία χώρα όπου αφήνουν
ελεύθερο ένα προπονητή που βίασε 36 παιδιά και είχε φάει 401 χρόνια φυλακή.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι οι αναρτήσεις μου ενοχλούν κάποιους και προσπαθούν με ψεύδη να επηρεάσουν τον κ Εισαγγελέα ο οποίος δικαιολογημένα δεν γνωρίζει το αντικείμενο της Σεισμολογίας. Διαφήμιση μου κάνουν ας μη το συνεχίσουν».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This