Σοκ σε μαγαζί στο Κολωνάκι – Ανήλικη καταγγέλλει ότι της έδωσαν σφηνάκι με ναρκωτικά και τη βίασαν

Must Read

Σοκάρει μια νέα καταγγελία ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού από άνδρα, ο οποίος της έριξε ναρκωτική ουσία στο σφηνάκι και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού, η ίδια βρισκόταν μαζί με μια φίλη της σε μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη όπου γνώρισαν έναν 32χρονο και έναν φίλο του. Οι δύο άνδρες τις πλησίασαν για να της πείσουν να εργαστούν σε μαγαζί που διαθέτει ο ένας στα Κύθηρα. Στη συνέχεια τους πρότειναν να πιουν ένα ποτό σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι για να συζητήσουν με λεπτομέρειες τα της εργασίας.

Εκεί ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο ένας από τους δύο άνδρες της προσέφερε ένα σφηνάκι, στο οποίο είχε ρίξει μέσα ναρκωτική ουσία. Λίγη ώρα μετά το κορίτσι άρχισε να ζαλίζεται και ο άνδρας άρχισε να την χαδεύει στα γεννητικά της όργανα, ενώ παράλληλα επιχειρούσε να πείσει την φίλη της να συνευρεθούν σεξουαλικά. Αφού δεν τα κατάφερε τελικά, έφυγε από το μαγαζί στις 6 το πρωί.

Το κορίτσι ζαλισμένο έφυγε από το μαγαζί με τον άλλον άνδρα, ο οποίος την οδήγησε σε σπίτι τρίτου προσώπου στο Αιγάλεω. Εκεί, όπως καταγγέλλει η κοπέλα, ο άνδρας τη βίασε. Το πρωί η ίδια ξύπνησε γυμνή και σε άθλια κατάσταση.

Συνοδευόμενη από τους γονείς της η ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της στο πλησιέστερο ΑΤ και σε βάρος του 32χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση. Από πλευράς του ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες. Παράλληλα σε βάρος του άνδρα που της προσέφερε το σφηνάκι ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις και ο ίδιος αναζητείται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This