Ισόβια στον «Σαμουράι» που σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία

Must Read

Ισόβια επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 40χρονο «Σαμουράι» που επιτέθηκε σε υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία και σκότωσε τον έναν εξ αυτών πυροβολώντας τον εν ψυχρώ. 

Επιπλέον, του επιβλήθηκε κάθειρξη 13 ετών για τον τραυματισμό του ιδιοκτήτης της εταιρείας και 8 μήνες και 900 ευρώ χρηματική ποινή για τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και παράνομης οπλοκατοχής.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Η φυλακή ήταν μονόδρομος για μένα, θα βγω ένας καλός πολίτης όταν εκτίσω την ποινή μου και σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία» δήλωσε στο άκουσμα της απόφασης ο 40χρονος που είχε επιτεθεί στους υπαλλήλους, ντυμένος Σαμουράι.

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία του υπαλλήλου, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δεύτερου.

Στην απολογία του, ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και ήταν μια «μαστουρωμένη κούκλα» που νευρίασε από τον θόρυβο των εργασιών, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This