Συνελήφθη o τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης στο Κολωνάκι

Σκηνές άγριου ξύλου στην πλατεία Κολωνακίου - Εκτός ομάδας οι δύο ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται στο περιστατικό

Must Read

Στη σύλληψη του τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν προχώρησαν σήμερα οι Αρχές, μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι ασέλγησε σε βάρος της μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Η ανήλικη κοπέλα από το Βέλγιο είχε έρθει εκδρομή στην Ελλάδα και βρισκόταν στο μπαρ που διασκέδαζε και ο ποδοσφαιριστής, μαζί με τους φίλους της. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής πλησίασε το κορίτσι και άρχισε να την θωπεύει σε διάφορα μέρη του σώματός της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, την παρέσυρε με τη βία και την κακοποίησε σεξουαλικά. 

Η ανήλικη έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από την παρέα της και όταν τους είπε ότι έπεσε θύμα των διεστραμμένων ορέξεων του τερματοφύλακα, εκείνοι του επιτέθηκαν και ακολούθησαν σκηνές χάους στην πλατεία Κολωνακίου.

Ξύλο με τους Βέλγους

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας λίγο πριν τις 05:00 τα έξι άτομα ενεπλάκησαν σε άγριο ξύλο, με άσχημα χτυπήματα και φωνές, που αναστάτωσαν τους κατοίκους και τους έβγαλαν στα μπαλκόνια.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, προχώρησε σε έξι προσαγωγές, μεταξύ των οποίων: τέσσερις Βέλγοι και ένας Ισραηλινός υπήκοος. Οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου δεν μηνύθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι, πλην ενός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι, για το οποίο δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του.




Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής της Super League συνελήφθη και κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κοπέλας. Πηγές αναφέρουν ότι στην κατοχή του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ηρωίνης.

Εκτός ομάδας Κλέιμαν-Εσκοβάλ

Σημειώνεται ότι με ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος κάνει γνωστό ότι, οι ποδοσφαιριστές Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ τέθηκαν εκτός ομάδας: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This