Νέο απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο: Ξέχασαν βελόνα στην κοιλιά ασθενούς!

Must Read

Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει τελευταία τα περιστατικά όπου πολίτες πηγαίνουν σε νοσοκομεία για να κάνουν χειρουργεία ρουτίνας και η ζωή τους μπαίνει σε κίνδυνο καθώς οι γιατροί ξεχνούν μέσα τους τα…υλικά της επέμβασης.

Πριν από λίγα 24ωρα μια γυναίκα από την Θεσσαλονίκη είχε καταγγείλει ότι οι γιατροί είχαν ξεχάσει μέσα της μια βελόνα…13 εκατοστών και η ίδια, ως αποτέλεσμα, έπαθε μόνιμη βλάβη στα νεφρά.

Για το περιστατικό καταδικάσθηκαν δύο γιατροί και ένας εργαλειοδότης.

Τώρα έρχεται μια δεύτερη σχετική καταγγελία που προκαλεί τρόμο και αφορά έναν επιχειρηματία της εστίασης από την Πάτρα ο οποίος έπαθε ακριβώς το ίδιο καθώς και σε εκείνον ξέχασαν μια βελόνα μέσα στην κοιλιά του.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, o επιχειρηματίας ήθελε να κάνει μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγεία που είχε.

Το χειρουργείο έγινε και επέστρεψε στο σπίτι του. Όμως, είχε αφόρητους πόνους και βρέθηκε πάλι στο γιατρό για να κάνει εξετάσεις.

Έτσι, διαπίστωσε πως ξέχασαν στην κοιλιά του μία βελόνα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Ο άτυχος άντρας αναγκάστηκε να κάνει ακόμα μια επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί το αντικείμενο.

Πλέον, μετά την περιπέτεια που πέρασε, αναρρώνει.

Δείτε το ρεπορτάζ:



 

Το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε γυναίκα στην Θεσσαλονίκη μετά από εγχείριση καθώς δύο γιατροί ξέχασαν μέσα στο σώμα της μια βελόνα που δεν ήταν ένα και δύο αλλά 13 ολόκληρα εκατοστά!

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα στο Πλημμελειοδικείο της πόλης.

Σύμφωνα με την δικογραφία, το Μάιο του 2018, η γυναίκα που κατήγγειλε τους γιατρούς έκανε μια επέμβαση γυναικολογικού χαρακτήρα. Κατηγορούμενος είναι επίσης κι ένας νοσηλευτής, που ήταν βοηθός στο χειρουργείο καθώς ήταν εργαλειοδότης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί διώκονται για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Η γυναίκα είχε έντονους πόνους μετά την επέμβαση και οι γιατροί την καθησύχαζαν και της έδιναν παυσίπονα, λέγοντας ότι είναι η μετεγχειρητική κατάσταση.

Παρά το γεγονός, ότι έπαιρνε τα φάρμακά της η γυναίκα δεν έβρισκε ηρεμία και έτσι απευθύνθηκε σε άλλη κλινική και έκανε ακόμα ένα χειρουργείο ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο. Τότε ανακάλυψε πως μέσα της βρισκόταν μια βελόνα 13 εκατοστών.

Σε δηλώσεις της, η καταγγέλουσα τόνισε πως έχει πλέον μόνιμη βλάβη στα νεφρά.

Οι δύο γιατροί κρίθηκαν ένοχοι για σωματική βλάβη από αμέλεια. Καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 14 και 11 μηνών αντίστοιχα. Σε 7 μήνες καταδικάστηκε ο εργαλειοδότης. Οι ποινές επιβλήθηκαν με τριετή αναστολή. Όλοι άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This