Μετωπική σύγκρουση οχημάτων λίγο πριν την Ανάσταση στην Καβάλα – Κατέληξε ηλικιωμένη

Η 82χρονη ήταν συνοδηγός του ενός οχήματος

Must Read

Μια ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή λίγο πριν την Ανάσταση όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον σύζυγό της ενεπλάκη σε τροχαίο στην πόλη της Καβάλας.

Ειδικότερα, γύρω στις 9:45 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην οδό Τενέδου, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, κάτω από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η 81χρονη συνοδηγός του πρώτου οχήματος η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ όπου τελικά κατέληξε. Ο 83χρονος σύζυγος της τραυματίστηκε ελαφρά και διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ελαφρά τραυματίστηκε και η 62χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου η οποία αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στα επείγοντα του νοσοκομείου επέστρεψε σπίτι της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Την 15-4-2023 και ώρα 21.45, στην οδό Τενέδου Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος ημεδαπός και επέβαινε 81χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των οδηγών και της συνεπιβάτη.

Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε η 81χρονη ημεδαπή.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This