Διασωληνωμένος 18χρονος σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση με μαχαίρι

Συνελήφθη 17χρονος

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 18χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη, ενώ ένας 17χρονος έχει συλληφθεί για την επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός σε σοβαρή κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Ο άτυχος νέος έπεσε θύμα ληστείας στην Ακρόπολη και τραυματίστηκε από τους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 17χρονος μαζί με άλλον έναν νεαρό, ο οποίος αναζητείται, πλησίασαν τον νεαρό και τόν μαχαίρωσαν στο λαιμό και την κοιλιά. Οι δράστες του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι το οποίο βρέθηκε δίπλα στο σημείο της επίθεσης.

 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This