Απίστευτο! 30χρονος είδε το ποινικό του μητρώο στα social media!

Υποστηρίζει ότι έγινε επίτηδες για συγκεκριμένο λόγο

Must Read

Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει ένας 30χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης την έκπληξη και το σοκ που δοκίμασε όταν είδε τα στοιχεία του ποινικού του φακέλου φαρδιά πλατιά στα κοινωνικά δίκτυα!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά το αρχικό σοκ ο νεαρός αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Μόνο οι αστυνομικοί έχουν πρόσβαση στους φακέλους των ποινικών μητρώων και μόνο με ειδικό κωδικό που γνωρίζουν μόνο λίγοι.

Η έρευνα που θα διεξαχθεί αναμένεται να διαλευκάνει ποιος αστυνομικός και γιατί διέρρευσε το ποινικό μητρώο του 30χρονου.

Ο νεαρός υποστηρίζει πως πιθανότατα ο φάκελός του διέρρευσε καθώς θέλουν να τον εκβιάσουν γιατί είναι μάρτυρας σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Θοδωρής Καραγιάννης δήλωσε πως η ανάρτηση του ποινικού μητρώου συνοδευόταν με το όνομα αλλά και την φωτογραφία του θύματος. Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά την ανάρτηση ακολούθησαν απειλητικά μηνύματα προς τον πελάτη του.

Πηγές αναφέρουν πως ο 30χρονος ήταν σε μια φάση που προσπαθούσε να φτιάξει ξανά την ζωή του και οι υποθέσεις που ήρθαν ξανά στο φως τον αναστάτωσαν καθώς είχαν απασχολήσει την δικαιοσύνη.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This