Βανδαλισμοί σε νεκροταφείο στην Κόρινθο – Άγνωστοι έσπασαν δεκάδες τάφους

Σχεδόν τα μισά μνήματα στο κοιμητήριο Εξαμιλίων έχουν καταστραφεί

Must Read

Στο έλεος αγνώστων βρέθηκαν περίπου 100 τάφοι στο νεκροταφείο Εξαμιλίων στην Κόρινθο, οι οποίοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, χρησιμοποιώντας βαριοπούλες.

Αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο αυτό θέαμα βρέθηκαν συγγενείς των ανθρώπων που είναι θαμμένοι εκεί, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη θλίψη, αλλά και την οργή τους, επισκεπτόμενοι το κοιμητήριο Εξαμιλίων σήμερα το πρωί. Σχεδόν τα μισά μνήματα έχουν καταστραφεί, με τους δράστες να τα έχουν βεβηλώσει, σπάζοντας μάρμαρα, σταυρούς και ταφόπλακες, κατά την εισβολή τους στο χώρο αργά χθες το απόγευμα.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του korinthostv.gr, στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών για την λήψη τυχόν αποτυπωμάτων, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Κορίνθου και αναζητούνται μάρτυρες και τυχόν βιντεοληπτικά υλικά από τους βανδαλισμούς, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν οι δράστες.

Σημειώνεται πως σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ένας καταυλισμός Ρομά και, ως εκ τούτου, οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα οι δράστες να προέρχονται από εκεί.

*πηγή φωτο / βίντεο: korinthostv.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This