Συνελήφθη ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης – Εντοπίστηκε στην Τούμπα

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκονταν οι έρευνες για τον μητροκτόνο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος στις Αρχές Απριλίου σκότωσε την 71χρονη μητέρα του.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, το οποίο βρισκόταν κοντά στα κοιμητήρια, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 34χρονος μητροκτόνος πήγε με τη μητέρα του σε περιοχή του Κορινού Πιερίας. Εκεί τη σκότωσε και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και παράτησε το αυτοκίνητο με τη σορό της πίσω από το νεκροταφείο της περιοχής της Χαλκηδόνας.

Ο 34χρονος μάλιστα, με ιδιόχειρο σημείωμα, παραδέχτηκε πως δολοφόνησε την μητέρα του, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Για σχεδόν 20 ημέρες ο δράστης ήταν άφαντος, ωστόσο εντοπίστηκε από τις αρχές σήμερα το πρωί, σε τυχαίο έλεγχο, στην περιοχή της Τούμπας. Κάτοικοι τη περιοχής κάλεσαν τις αρχές καθώς τον θεώρησαν ύποπτο γιατί δεν κυκλοφορούσε συχνά εκεί.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στα δικαστήρια της Κατερίνης, αφού τελικά το έγκλημα διαπράχθηκε στην Πιερία και όχι στη Θεσσαλονίκη, όπως ήθελαν οι αρχικές πληροφορίες.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This