Έφαγαν, ήπιαν και έφυγαν χωρίς να… πληρώσουν

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης «ανέβασε» βίντεο και τους «επικήρυξε»

Must Read

Την οργή του ιδιοκτήτη μιας παραλιακής ταβέρνας στην Πάτρα προκάλεσε μια παρέα νεαρών που απόλαυσε το γεύμα της και έφυγε χωρίς να πληρώσει! Έξαλλος, ο επιχειρηματίας δημοσίευσε εικόνες από την κάμερα του καταστήματος, «επικηρύσσοντας» τα νεαρά άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το politeianews.gr η παρέα νεαρών ανάμεσά τους και μια κοπέλα, έφαγαν και ήπιαν στην ταβέρνα, και στη συνέχεια έγιναν «καπνός», αφήνοντας απλήρωτο τον λογαριασμό.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έγραψε φανερά εκνευρισμένος: «Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν, έφαγαν και δεν πλήρωσαν. Όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά».

Αφού οι νεαροί είχαν ολοκληρώσει το γεύμα τους, ένας από την παρέα μπήκε στο κατάστημα και αφού διαπίστωσε ότι όλοι υπάλληλοι ήταν απασχολημένο, έδωσε «σήμα» στους φίλους του, οι οποίοι εξαφανίστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο ιδιοκτήτης έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, με πολλούς από τους χρήστες να υποστηρίζουν ότι δεν ήταν σωστό να τους διαπομπεύσει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This