Ο γολγοθάς του Λευτέρη που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα

Must Read

Τον δικό του γολγοθά ανεβαίνει εδώ και επτά μήνες η οικογένεια του 24χρονου Λευτέρη Κωστάκη, που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα έπειτα από τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι της Εντατικής επί δύο μήνες!

Ο χρόνος για τον νεαρό σταμάτησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2022, όταν τραυματίστηκε σοβαρά με το μηχανάκι του λίγο προτού κάνει έκπληξη στη μητέρα του, Μαρία, η οποία έκλεινε εκείνη την ημέρα τα 50 της χρόνια. Εν συνεχεία διακομίστηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία και παρέμεινε επί 69 ημέρες στη ΜΕΘ και ενάμιση μήνα στη Νευροχειρουργική Κλινική. Πλέον βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα, με τη μητέρα του να είναι διαρκώς στο πλευρό του. Ωστόσο, το οικονομικό βάρος που καλείται να σηκώσουν τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, προκειμένου ο 24χρονος να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, είναι δυσβάσταχτο.

«Τα έξοδα πολλά, το κράτος ανύπαρκτο. Μόνο για μερικά δευτερόλεπτα σκεφτείτε τον εαυτό σας στη θέση της. Ο Λευτέρης είναι το παιδί μας, ο ανιψιός μας, ο ξάδερφός μας, ο φίλος μας. Τη Μαρία δεν την έχω γνωρίσει από κοντά, είναι φίλη της φίλης μου (…) αλλά τη σκέφτομαι κάθε μέρα και έχω ανάγκη να της κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Ο Λευτέρης πρέπει να πάει στο εξωτερικό και να επιστρέψει όρθιος, να κερδίσει τη ζωή που είχε!» έγραψε άτομο που γνωρίζει τη μητέρα του 24χρονου Λευτέρη.

Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν κάποιο ποσό και να βοηθήσουν τον Λευτέρη, ο λογαριασμός που ανοίχτηκε στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα της μητέρας του Μαρίας Ζαργκλή και θα συγκεντρώνονται σε αυτόν χρήματα είναι ο εξής: GR49 0110 1530 0000 1530 0937 263. KΩΔΙΚΟΣ SWIFT TPAΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This