Τρεις συλλήψεις και 44 προσαγωγές για «κόντρες» και ναρκωτικά σε… εξόρμηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Αττική

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν και 5,4 γραμμάρια κοκαΐνης...

Must Read

Με… γεμάτα χέρια επέστρεψαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., της ΔΙ.ΑΣ. και της Υ.Α.Τ. που έλαβαν μέρος σε ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής για την καταπολέμηση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική, καθώς προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις και 44 προσαγωγές.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης, οι αστυνομικοί «χτένισαν» περιοχές σε Αχαρνές, Ζεφύρι και Αγία Βαρβάρα, όπου και έλεγξαν συνολικά 283 άτομα και 131 οχήματα.

Σύμφωνα δε με το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., βεβαιώθηκαν 29 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και κατασχέθηκαν 5,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 84 πακέτα τσιγάρα και 10 συσκευασίες καπνού, με τις συλλήψεις και τις προσαγωγές των ατόμων να αφορούν κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα και καταδικαστική απόφαση.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This