Χειροπέδες σε 30χρονο για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στις αρχές Μαρτίου έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό που είχε στείλει τον γραμματέα του κόμματος Μέρα25 στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη συνελήφθη ένας 30χρονος Έλληνας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλμαστος σύλληψης 30χρονος ημεδαπός εμπλεκόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ και γραμματέας του ΜέΡΑ25 που έλαβε χώρα την 10-3-2023 στα Εξάρχεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να χτύπησε τον Γιάνη Βαρουφάκη με δύο γροθιές και μία κλωτσιά. 

Μάλιστα, η ΕΡΤ αναφέρει πως ο 30χρονος είχε ξανασυλληφθεί τον Ιανουάριο σε κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας και φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Βαρουφάκης είχε αναφέρει μετά το συμβάν πως ο δράστης ήταν περίπου 25 με 27 ετών. Εκείνο το βράδυ ο ίδιος είχε πάει για φαγητό χωρίς την αστυνομική του συνοδεία, η οποία, όπως δήλωσε, τον κάνει να νιώθει φυλακισμένος.

Δείτε επίσης:

Χτύπησαν τον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια! – Αποκλειστική φωτογραφία του newsbreak

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This