Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι στη Χαλκιδική: Αρκούδες έφαγαν μελίσσια!

Έκαναν επίθεση ακόμα και σε μοσχάρι

Must Read

Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει αρκούδες στους κατοίκους, τους μελισσοκόμους αλλά και σε όσους δραστηριοποιούνται μόνιμα στο Δάσος του Χολομώντα. Ήδη εδώ και μια εβδομάδα έχουν καταγραφεί εκτεταμένες καταστροφές σε μελισσοσμήνη στο Βάβδο, στον Ταξιάρχη στα Βράσταμα αλλά και στον Πολύγυρο.

Στη Χαλκιδική, έντρομοι οι κάτοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με αρκούδες, οι οποίες κατέστρεψαν τα μελίσσια τους. Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Γιωρούδη, κάτοικο Ταξιάρχη, η αρκούδα κατέστρεψε συνολικά 40 μελίσσια. Το θέμα έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις, καθώς οι κάτοικοι του Ταξιάρχη έχουν θορυβηθεί, και προειδοποιούν ότι θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ανησυχώντας ακόμη και για τη σωματική τους ακεραιότητα. Πέρα από τις ζημιές στα μελίσσια, οι περισσότεροι που ασχολούνται με αγροτικές εργασίες συχνά παίρνουν μαζί τα παιδιά και τα εγγόνια τους, ενώ οι ίδιοι και οι οικογένειές τους κυκλοφορούν στο δάσος για βόλτα και αναψυχή ακόμη και τις βραδινές ώρες.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This