Ενδεχόμενη σύνδεση της δολοφονίας Καραϊβάζ με την εκτέλεση του 38χρονου σε βενζινάδικο στον Γέρακα, εξετάζουν οι αρχές

Νέα στοιχεία για την υπόθεση ήρθαν σήμερα στο φως

Must Read

Με τις έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ να έχουν εντατικοποιηθεί ένεκα προεκλογικής περιόδου, οι αρχές εξετάζουν, πλέον την πιθανότητα να υπάρχει σύνδεση με την υπόθεση της εκτέλεσης του 38χρονου επιχειρηματία Γιώργου Μήτσου, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο καυσίμων, η οποία έλαβε χώρα τον περσινό Ιούνιο στον Γέρακα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, μέλη της οικογένειας του θύματος είχαν εκφράζει υπόνοιες πως πίσω από τη δολοφονία του 38χρονου κρύβεται ένας από τους κατηγορούμενους για φυσική αυτουργία στη δολοφονία του δημοσιογράφου. Ο λόγος είναι πως το εν λόγω άτομο ήταν γνωστός του θύματος και, τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία του, τού είχε προτείνει να αφαιρέσει τους επίορκους αστυνομικούς, με το σκεπτικό πως, εάν συνέβαινε κάτι εναντίον του, δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν.

Η οικογένεια του θύματος θεωρεί πως είναι αρκετά περίεργο το γεγονός πως οι κάμερες ήταν κλειστές ακριβώς τις ημέρες που έγινε η επίθεση και πως ο ίδιος ο 38χρονος το γνώριζε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που, όπως λέει η οικογένεια, γνώριζε για τις κάμερες και ζήτησε να φύγει η φρουρά, είναι εκείνος που, πλέον, έχει αναλάβει δύο από τα βενζινάδικα.

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε η πλευρά της οικογένειας για το από που γνωρίζονταν το θύμα και ο 40χρονος που -πλέον- κατηγορείται για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η απάντηση τους ήταν «από έναν αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This