Διαστρεμμένος φωτογράφιζε κοριτσάκια με μαγιό σε κολυμβητήριο

Tον τσάκωσαν «ζωσμένο» με φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες!

Must Read

Φρίκη προκαλεί η δράση ενός ανώμαλου 57χρονου σε κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση, όπου τον «τσάκωσαν» να φωτογραφίζει τα οπίσθια μικρών κοριτσιών που φορούσαν μαγιό.

Άτομα στο κολυμβητήριο αντιλήφθηκαν τη δράση του και κάλεσαν στο σημείο την αστυνομία. Μάλιστα, άνδρες της ΕΛΑΣ έπιασαν τον 57χρονο να είναι «ζωσμένος» με φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες!

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο διεστραμμένος άνδρας είχε φωτογράφιζε χωρίς συναίνεση, εστιάζοντας στην ηβική περιοχή και στα οπίσθια ανήλικων κοριτσιών που ήταν ντυμένα με μαγιό!

Στην κατοχή του 57χρονου βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, τρεις φωτογραφικές μηχανές, δύο βιντεοκάμερες, δύο μπαταρίες καμερών, μία εφημερίδα και ένα αυτοσχέδιο χάρτινο κάλυμμα για τις φωτογραφικές μηχανές.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του 57χρονου στου Ζωγράφου όπου οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν 4 υπολογιστές, 3 βιντεοκάμερες, 2 ταμπλετ και 17 κάρτες μνήμης διαφόρων μεγεθών χωρητικότητας και τύπου. Τα ευρήματα θα γίνουν «φύλλο και φτερό» στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί η πλήρης δράση του συλληφθέντα ο οποίος σήμερα δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This