Σαλαμίνα: Ασύλληπτος παραμένει ο «νταής» γείτονας – Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

«Ο επικεφαλής μου είπε πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι διότι δεν θέλουν να διακινδυνέψουν την ομάδα τους»

Must Read

Ελεύθερος εξακολουθεί να είναι ο «νταής» γείτονας, στην Σαλαμίνα, που σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο, παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία του πήρε τις πινακίδες ώστε να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι του.

Οι κάτοικοί της γειτονιάς ζουν τον απόλυτο εφιάλτη, αφού καθημερινά είναι αντιμέτωποι με απειλές και επιθέσεις από γείτονά τους, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο «νταής» τους έχει επιτεθεί αρκετές φορές, τους έχει απειλήσει με όπλο και έχει χειροδικήσει.

Σε μια περίπτωση, έφτιαξε μία θηλιά έξω από το σπίτι του και φώναζε «όλοι από εδώ θα περάσετε, θα σας κρεμάσω όλους». Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός μπήκε σε ένα σπίτι με λοστό και απείλησε μία άλλη γειτόνισσά του, ωστόσο, δεν έχει συλληφθεί ακόμη, παρά τη σωρεία καταγγελιών.

«Ο επικεφαλής μου είπε πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι διότι δεν θέλουν να διακινδυνέψουν την ομάδα τους»

Το Σάββατο πήγε ένα περιπολικό αλλά εκείνος δεν βγήκε. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή. Στη συνέχεια, η αστυνομία του πήρε τις πινακίδες και είπαν στους γείτονες να μην κυκλοφορούν πολύ έξω.

Η κ. Εύα, γειτόνισσα του «νταή», ήταν η γυναίκα που είχε μπει στο σπίτι της. «Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ήρθε περιπολικό, κορνάρισε και έφυγε. Το ίδιο έγινε και την επόμενη μέρα. Μετά του πήραν τις πινακίδες ώστε να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι του» τόνισε η γειτόνισσα και συμπλήρωσε:

«Ο επικεφαλής μου είπε πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι διότι δεν θέλουν να διακινδυνέψουν την ομάδα τους. Μου έδωσε το κινητό του και μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο όταν βγει, και να κλειστούμε στα σπίτια μας. Βγήκε όταν έφυγε η Αστυνομία, πήρε την κλήση και ξαναμπήκε μέσα».

Διαβάστε επίσης: Σαλαμίνα: Νέες απειλές από τον «νταή» γείτονα – «Θα σας κρεμάσω όλους» φώναζε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This