Ψυχολόγος φέρεται να βγάζει σωρηδόν γνωματεύσεις για κακοποιητικές συμπεριφορές πατεράδων

«Όταν ζητάμε τα στοιχεία από τα τεστ, δεν υπάρχουν»

Must Read

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει το τελευταίο διάστημα, το ζήτημα των διαζυγίων, αφού αρκετές μητέρες φέρονται να καταγγέλλουν τους πρώην συζύγους τους για κακοποίηση των παιδιών, ζητώντας με τον τρόπο αυτό την πλήρη επιμέλειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των Αρχών βρίσκεται γνωστή ψυχολόγος, η οποία πέρα της χορήγησης γνωματεύσεων έχει εμφανιστεί και ως μάρτυρας σε δίκη! Ο δικηγόρος, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε για την υπόθεση, λέγοντας πως σε κάθε μία περίπτωση των πατεράδων, εμφανίζεται μία γνωμάτευση που τους παρουσιάζει μια συγκεκριμένη, ψυχολόγος.

«Η γνωμάτευση δεν εμφανίζεται όμως ως καταγγελία αλλά στο πλαίσιο της δίκης που αφορά την επικοινωνία πατέρα – παιδιού. Στο διαδίκτυο ένας πατέρας είπε την εμπειρία του και ήρθε σε επαφή και με άλλους. Εκεί διαπίστωσαν πως η ψυχολόγος σε όλες τις περιπτώσεις ήταν η ίδια. Η συγκεκριμένη επιστήμονας δεν έκανε καμία συνεδρία από κοινού με τον πατέρα», είπε ο δικηγόρος.

«Όταν ζητάμε τα στοιχεία από τα τεστ, δεν υπάρχουν»

Ο κ. Νίκος είναι ένας πατέρας που έπεσε θύμα και πλέον δεν έχει επικοινωνία με το παιδί του.

«Στο πλαίσιο ενός διαζύγιο που ζήτησα παραπάνω χρόνο με τα παιδιά εμφανίστηκε η έκθεση. Όταν ζητάμε τα στοιχεία από τα τεστ, δεν υπάρχουν. Εγώ κατηγορούμαι για ενδοοικογενειακή βία προς το παιδί και το έμαθα στο δικαστήριο όταν πήγα για ασφαλιστικά μέτρα. Και όταν την πήρα την τηλέφωνο για να πάω να με εξετάσει, μου είπε πως δεν μπορεί γιατί θα κλείσει για διακοπές. Εάν το πάμε δικαστικά θα χρειαστώ 2-3 χρόνια. Το παιδί δεν το βλέπω, γιατί δεν το φέρνει», περιέγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This