Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο πατέρας που ξέχασε το μωρό στο αμάξι και πέθανε

Επιχείρησε να κρεμαστεί μέσα στο νοσοκομείο - Απειλούν να τον σκοτώσουν οι συγγενείς της μητέρας

Must Read

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο Άρτας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο πατέρας που ξέχασε το μόλις 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αμάξι για ώρες, με αποτέλεσμα το μωρό να βρεθεί νεκρό.

Την ώρα που οργισμένοι οι συγγενείς της μητέρας έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο απειλώντας να τον σκοτώσουν, ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος βρίσκεται σε σοκ και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο όταν του ανακοινώθηκε από τους γιατρούς ότι παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να σώσουν το μωρό, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος πατέρας προσπάθησε να κρεμαστεί με το καλώδιο της τηλεόρασης, ωστόσο παρενέβησαν νοσηλευτές και τον εμπόδισαν να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Οι γιατροί του έχουν χορηγήσει ηρεμιστικά, όπως επίσης και στη μητέρα του παιδιού που είναι καταρρακωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε το παιδί τους. Η μητέρα του άτυχου παιδιού δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον σύζυγό της και ζητά επίμονα να τον δει προκειμένου να της δώσει εξηγήσεις.




Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας είχε αναλάβει το πρωί να πάει στο στον βρεφονηπιακό σταθμό το μωρό. Έφυγε από το σπίτι μαζί με την σύζυγό του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας ξέχασε το μωρό στο όχημα, δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.




Το μεσημέρι η μητέρα πήγε να πάρει το παιδί από τον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως δεν το βρήκε εκεί. Πανικόβλητη κάλεσε τον πατέρα και εκείνος συνειδητοποιήσε τι είχε συμβεί. Έτρεξε στο αυτοκίνητο όπου βρήκε το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του, με αφρούς στο στόμα.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.




(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This