Θρήνος στην κηδεία της 32χρονης που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο στην Εύβοια

Must Read

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν χθες στην Εύβοια, όταν συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 32χρονη γυναίκα, που κάηκε ζωντανή, μέσα στο αυτοκίνητό της, μετά από σοκαριστικό τροχαίο.

Η κηδεία της έγινε χθες στο χωριό Πολιτικά του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων όπου διέμενε με την οικογένεια της, παρουσία πλήθους κόσμου. Συντετριμμένοι ήταν οι δικοί της άνθρωποι, που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν την αγαπημένη τους Έλενα από την μία στιγμή στην άλλη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο 20ο χλμ Χαλκίδας – Αιδηψού, στη θέση «Πεθαμένος».  Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους λόγους που διερευνώνται μέχρι σήμερα, με συνέπεια να ανατραπεί, να φέρει τούμπες και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Φρικτό ακαριαίο θάνατο βρήκε η 32χρονη Χαλκιδέα, ενώ οι δύο συνεπιβάτες της πρόλαβαν να απεγκλωβιστούν από το φλεγόμενο όχημα με την βοήθεια των πυροσβεστών. Μεταφέρθηκαν με σοβαρά εγκαύματα και χτυπήματα σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου δίνουν μάχη, όλες αυτές τις μέρες, για να κρατηθούν στη ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This