Δήλωσε ως εξαφανισμένη την σύζυγό του αλλά ήταν στην ντουλάπα του σπιτιού!

Τι συνέβη κανείς δεν ξέρει

Must Read

Ένα από τα πλέον «κουφά» περιστατικά απασχόλησε πριν από λίγες ώρες τις αστυνομικές αρχές της Πάτρας. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας κάλεσε την Αστυνομία για να καταγγείλει πως έψαχνε παντού την 48χρονη σύζυγό του και δεν την έβρισκε με τίποτα! Έτσι, την δήλωσε ως «εξαφανισμένη» και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, oι αστυνομικοί ρώτησαν τον άνδρα ο οποίος περνούσε ώρες αγωνίας σε ποια σημεία σύχναζε η γυναίκα του για να πάνε να ψάξουν σε αυτά πρώτα.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν ένα τρίωρο να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα μέρη που τους είχε υποδείξει χωρίς, όμως, να βρουν το παραμικρό!

Και εκεί που το μυαλό του λίγο έλειψε να πάει στο κακό έλαβαν ένα τηλεφώνημα που τους ενημέρωνε πως δεν χρειαζόταν να ψάξουν άλλο καθώς η γυναίκα είχε εντοπιστεί. 

Όταν έμαθαν που βρισκόταν τότε τους έπεσε κυριολεκτικά το σαγόνι!

Ήταν μέσα στην ντουλάπα του σπιτιού της!

Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα πιθανότατα κρυβόταν. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι λόγοι την ώθησαν να εξαφανιστεί από προσώπου γης ώστε να κάνει τους οικείους της να ανησυχήσουν τόσο πολύ.

Πάντως, για την υπόθεση δεν σχηματίστηκε δικογραφία από τις Αρχές, αφού εκτιμήθηκε πως πρόκειται για ένα οικογενειακό θέμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This