Δεν ηρεμεί η ψυχούλα του Αδαμάντιου Μαντή

Ξεσπάει η χαροκαμένη μάνα! «Ο δολοφόνος κάνει τη ζωή του και το παιδί μου είναι στον τάφο»

Must Read

Αν και έχουν περάσει 3,5 χρόνια από τον άδικο χαμό του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο-ρουκέτα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στις 3 Νοεμβρίου 2019, η δίκη για το φοβερό τροχαίο δεν έχει αρχίσει ούτε καν σε πρώτο βαθμό. Μάλιστα, η απόφαση του δικαστηρίου να δώσει νέα αναβολή -την τέταρτη κατά σειρά!- στην εκδίκαση της υπόθεσης προκάλεσε το έντονο ξέσπασμα της μητέρας του αδικοχαμένου νέου, η οποία ακόμα περιμένει τη δικαίωση και την απονομή δικαιοσύνης!

Η δίκη ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει χθες, όμως το δικαστήριο ανέβαλε για τις 15 Νοεμβρίου, λόγω αδυναμίας του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου να παραστεί στη δίκη. Στο άκουσμα της απόφασης για τη νέα αναβολή η μητέρα του άτυχου πολίστα Κατερίνα Τζιάλλα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και ανέφερε οργισμένη:

«Εχω κουραστεί ψυχολογικά. Ο δολοφόνος του παιδιού μου κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Ηρθα σήμερα (σ.σ.: χθες) στα δικαστήρια για να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του παιδιού μου και μαθαίνω ότι η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή διότι ο δικηγόρος του δεν μπορούσε να παραστεί. Ο δολοφόνος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος, να κάνει τη ζωή του, και το παιδί μου να είναι στον τάφο» είπε.

Αδαμάντιος Μαντής

Παράλληλα, τόνισε ότι ο υπαίτιος για τον θάνατο του γιου της δεν έχει ζητήσει ούτε μια «συγγνώμη». «Τον είδα στα δικαστήρια. Συνεχίζει τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εξαιτίας του, από τότε που έχασα το παιδί μου, τρέχω σε ψυχολόγους – μου κατέστρεψε τη ζωή. Προσπαθώ να σταθώ όρθια για την κόρη μου και τίποτα άλλο. Εχω κουραστεί και οι δικαστές έχουν κουραστεί από τις αναβολές αυτής της υπόθεσης. Θέλω να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου για να ηρεμήσω εγώ και ο Αδαμάντιος» κατέληξε η κυρία Τζιάλλα.

Τη μοιραία νύχτα της 3ης Νοεμβρίου 2019, ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου επέβαινε ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο ενός φίλου του, μάρκας Smart, με το οποίο κινούνταν στο ύψος της αερογέφυρας στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν άκουσε θόρυβο, και ο 20χρονος οδηγός αποφάσισε να το ακινητοποιήσει στην αριστερή λωρίδα της παραλιακής, μπροστά στο ΣΕΦ. Στη συνέχεια, ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε από το αυτοκίνητο και κινήθηκε στο οδόστρωμα για να δει τι προκαλούσε τον θόρυβο, αλλά ένας διερχόμενος οδηγός, που έτρεχε με ταχύτητα 104 χιλιομέτρων την ώρα (το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο σε εκείνο το σημείο είναι τα 40 χιλιόμετρα!), δεν αντιλήφθηκε το ακινητοποιημένο όχημα και παρέσυρε τους δύο νεαρούς.

Ο 21χρονος πολίστας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα βαριά τραύματά του, ενώ ο φίλος του και ο οδηγός του υπαίτιου οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο πρόωρος και συνάμα άδικος χαμός του νεαρού γκολκίπερ βύθισε στη θλίψη τους συναθλητές του στον Ναυτικό Ομιλο Χίου, που αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του και να κυματίζει μεσίστια επί τρεις ημέρες η σημαία του ομίλου. Το πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά ήταν «καταπέλτης» για τον οδηγό που προκάλεσε το δυστύχημα, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως έτρεχε με ταχύτητα 104,62 χιλιομέτρων και ότι δεν πρόλαβε καν να φρενάρει. Ταυτόχρονα, στην έκθεση της Τροχαίας τονιζόταν ότι το όχημα, στο οποίο επέβαινε ο άτυχος νεαρός, ήταν ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος και με αναμμένα τα αλάρμ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This