Πάλι στο σκαμνί για τον θάνατο της Μελίνας η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη

Must Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει εκ νέου στις 23 Ιουνίου η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για τον θάνατο της τετράχρονης Μελίνας τον Δεκέμβριο του 2015, ύστερα από επέμβαση ρουτίνας για «κρεατάκια» στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Νοέμβριο στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, ύστερα από έφεση του εισαγγελέα Εφετών, καθώς πρωτόδικα η γιατρός είχε αθωωθεί.

Η δίκη δεν έγινε, καθώς οι συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορουμένης υπέβαλαν ένσταση κατά της έφεσης του εισαγγελέα για αοριστία της αιτιολογίας, την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους γονείς του άτυχου κοριτσιού. Η οικογένεια αποχώρησε πικραμένη από τα δικαστήρια, υποστηρίζοντας ότι δεν τηρήθηκαν καν τα προσχήματα. Ομως, μέσα σε μόλις δύο ώρες υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου. ο οποίος ζήτησε από την Εισαγγελία Εφετών να στείλει στο ανώτατο ποινικό δικαστήριο της χώρας τα πρακτικά της δίκης, ώστε ο ίδιος να εξετάσει το σκεπτικό της απόφασης για να διαπιστώσει αν είναι δυνατόν να ασκηθεί αναίρεση ή όχι.

Μελίνα

Τελικά, ασκήθηκε αναίρεση από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χριστόπουλο, η οποία έγινε δεκτή και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 23 Ιουνίου στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης. Η δίκη προσδιορίστηκε σε σύντομη δικάσιμο, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων σε βάρος της αναισθησιολόγου.
Για την ίδια υπόθεση η οικογένεια της Μελίνας Παρασκάκη είχε προσφύγει στα αστικά δικαστήρια, κερδίζοντας δίκη σε βάρος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, που υποχρεούται να καταβάλει σχεδόν 500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This