Κρήτη: Χειροπέδες σε δύο Νορβηγίδες τουρίστριες, που «έσπασαν» μπλόκο της αστυνομίας!

Κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής καταδίωξης, έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω σε ένα περιπολικό και σε παρακείμενα οχήματα

Must Read

«Σκληρά καρύδια» αποδείχτηκαν δύο τουρίστριες από τη Νορβηγία, που βρίσκονταν για διακοπές στην Κρήτη, καθώς ανάγκασαν αστυνομικούς να τις καταδιώξουν, όταν αρνήθηκαν να σταματήσουν για έλεγχο.

Όπως μεταδίδει το radiolasithi.gr, όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν οι δύο κοπέλες δεν σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους σε αστυνομικό έλεγχο στον Άγιο Νικόλαο και προσπάθησαν να διαφύγουν με κατεύθυνση προς την Ιεράπετρα, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, για να συνδράμει στο περιστατικό.

Άμεσα, άνδρες του ΑΤ της Ιεράπετρας έστησαν μπλόκο για το όχημα που ήδη βρισκόταν σε καταδίωξη από αστυνομικούς, ωστόσο οι δύο Σκανδιναβές έτρεχαν με το γκάζι… πατημένο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με ένα περιπολικό που βρισκόταν στο μπλόκο, στην περιοχή του οικισμού της Παχειάς Άμμου.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, στην προσπάθειά τους να παρακάμψουν το μπλόκο, συγκρούστηκαν ελαφρώς με παρακείμενα οχήματα, προτού ακινητοποιηθούν, τελικά, από τους αστυνομικούς. Οι δύο τουρίστριες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Αγίου Νικολάου, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This