Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Δεν άντεξε τον χωρισμό και την «ξεφώνισε» στη… γειτονιά

Ο χωρισμός στοίχισε πολύ σε έναν Ηρακλειώτη, που δεν μπορούσε να χωνέψει ότι δεν θα ήταν πια μαζί με την πρώην του και αποφάσισε να τη… διασύρει σε όλη τη γειτονιά γράφοντας με κόκκινη μπογιά διάφορες βρισιές εναντίον της στους τοίχους του σπιτιού της!

Η 45χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν βγήκε από το διαμέρισμά της, που βρίσκεται σε προάστιο ανατολικά του Ηρακλείου, και είδε με τεράστια κόκκινα γράμματα το ονοματεπώνυμό της, το οποίο «στόλιζαν» διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Βέβαια, ήταν φανερό ότι ο 50χρονος πρώην της είχε κάνει ακόμα μία φορά το… θαύμα του, αφού, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν η πρώτη φορά που αποφάσιζε να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Έκανε μήνυση στον 50χρονο

Η γυναίκα υπέστη σοκ βλέποντας αυτά που είχε δει η γειτονιά της και προσπάθησε άρον άρον να σβήσει τις βρισιές και το όνομά της από τον τοίχο. Αφού έκανε ό,τι μπορούσε, πήγε γραμμή στην Αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση κατά του 50χρονου και αράδιασε στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που ζει τους τελευταίους μήνες, από τότε που τον εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», είχε αποφασίσει να γυρίσει στον σύζυγό της, από τον οποίο δεν είχε πάρει διαζύγιο, με αποτέλεσμα ο πρώην φίλος της να γίνει έξαλλος και να μην την αφήνει να ξεμυτίσει χωρίς να γίνεται η σκιά της. Μάλιστα, είπε σοκαρισμένη ότι τον έβλεπε παντού μπροστά της και της ζητούσε να ξανασμίξουν, πότε εκλιπαρώντας και πότε απειλώντας την!

Μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, ο 50χρονος συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ