Πάτρα: Και οι δύο γονείς της αναζητούν τώρα την 17χρονη Ιρλανδή που μένει σε νοσοκομείο

H κατάσταση άλλαξε άρδην μέσα σε λίγες μέρες

Must Read

Σημαντική εξέλιξη είχε η υπόθεση της 17χρονης από την Ιρλανδία η οποία τις τελευταίες περίπου είκοσι μέρες έχει εγκατασταθεί κανονικά  στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» της Πάτρας καθώς δεν την αναζητούσαν οι γονείς της και δεν επιτρεπόταν να φύγει μόνη της.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, μέσα σε λίγα 24ωρα φαίνεται πως η κατάσταση άλλαξε και πλέον την ανήλικη θέλουν πίσω τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα της που είναι χωρισμένοι, ο καθένας για δικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, o πατέρας της που βρίσκεται στην Ιρλανδία ενδιαφέρθηκε να την πάρει από την Πάτρα. Μάλιστα εξεταζόταν το σενάριο οι τοπικές αστυνομικές αρχές να την μεταφέρουν στη χώρα.

Όταν η μητέρα της πληροφορήθηκε αυτή την εξέλιξη την εξέλιξη ενημέρωσε πως θα έρθει η ίδια στην Πάτρα από την Ισπανία να πάρει την κόρη της!

Η κοπέλα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Πλέον αναμένεται να αποφασίσει σε ποιον από τους δύο γονείς θα επιστρέψει.

Η απίστευτη ιστορία

Η περίεργη ιστορία με την ανήλικη ξεκίνησε όταν οι γονείς της έκαναν δήλωση για την εξαφάνισή της.

Άμεσα η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες και υπήρξε σύντομα αποτέλεσμα.

Η 17χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή της Ακράτας, ενώ μαζί της ήταν και ένας Αμερικανός.Τότε για την προστασία της, αποφασίστηκε η 17χρονη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», έως ότου οι εισαγγελικές αρχές αποφανθούν για την μετεγκατάστασή της.

Το πρωτοφανές στην ιστορία της 17χρονης είναι το γεγονός πως παρότι οι δικοί της δήλωσαν αρχικά την εξαφάνιση στην συνέχεια δεν ενδιαφέρθηκαν για την τύχη της.

Το αποτέλεσμα είναι η κοπέλα να φιλοξενείται στο νοσοκομείο.

Είναι, όμως, φρουρούμενη από γυναίκες αστυνομικούς καθώς έχει τάσεις φυγής, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Στο μεταξύ, οι εισαγγελικές αρχές εδώ και 17 ημέρες θα έπρεπε να έχουν εκδώσει απόφαση για την φιλοξενία της σε κάποιο από τα αντίστοιχα ιδρύματα της περιοχής δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό και έτσι η ανήλικη παραμένει στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης:

Πάτρα: 17χρονη Ιρλανδή…εγκαταστάθηκε στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» γιατί δεν την αναζητά κανείς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This