Τελευταία στιγμή σώθηκαν μητέρα με τα παιδιά της, όταν λαμπάδιασε το αυτοκίνητό τους!

Μέσα σε λίγα λεπτά κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο

Must Read

Κυριολεκτικά τελευταία στιγμή σώθηκε μια μητέρα και τα δυο παιδιά της, όταν το αυτοκίνητό τους πήρε φωτιά ενώ βρίσκονταν εν κινήσει.

Σύμφωνα με το Lamianow, το αυτοκίνητο κινούνταν στα όρια των νομών Φθιώτιδας Βοιωτίας. Λίγο μετά το Κάστρο και στην ανηφόρα προς Μαρτίνο η μητέρα είδε να βγαίνουν καπνοί από την μηχανή.

Σταμάτησε στην άκρη και έβγαλε έξω τα παιδιά, με το αυτοκίνητο να παίρνει φωτιά και να καταστρέφεται ολοσχερώς, πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος, μέσα σε λίγα λεπτά.

Διερχόμενος οδηγός σταμάτησε να βοηθήσει και με έναν πυροσβεστήρα προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά.

«Μέσα σε λίγες στιγμές το αυτοκίνητο και παρά την προσπάθεια μου, είχε τυλιχθεί στις φλόγες και παρότι σταμάτησα άλλα δύο αυτοκίνητα προκειμένου να βρω έξτρα πυροσβεστήρες για να χρησιμοποιήσω.

Το θερμικό φορτίο ήταν τεράστιο. Δυστυχώς, και παρότι άμεσα καλέσαμε την πυροσβεστική το Ι.Χ τυλίχθηκε εξ’ ολοκλήρου στις φλόγες και καταστράφηκε πριν η τελευταία φτάσει στο σημείο. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε από το όχημα και τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Ευτυχώς, τόσο η γυναίκα όσο και τα δύο της παιδιά, είναι καλά στην υγεία τους» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This