«Τη βίαζα» – Ομολόγησε το «τέρας» στην Καβάλα που έκανε δύο παιδιά στην κόρη του

Φόβοι ότι κακοποιούσε και τα άλλα παιδιά του

Must Read

Σοκ και φρίκη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού ενός 25χρονου κοριτσιού με νοητική υστέρηση, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την κακοποιούσε από την ηλικία των 8 ετών. Την ώρα που οι αρχές εξετάζουν αν τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει η 25χρονη, είναι του 52χρονου πατέρα της, υπάρχουν φόβοι ότι τον εφιάλτη βίωσαν και άλλα από τα παιδιά της 11μελούς οικογένειας. 

Ο 52χρονος Ρομά από την τοπική κοινότητα Ερατεινού του δήμου Νέστου, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας. Ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε περιοχή της Θράκης, δεν δέχθηκε να έχει δικηγόρο και το δικαστήριο τού διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη, η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της. Το ένα μάλιστα από τα παιδιά, είναι μικρότερο του ενός έτους.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα πέντε αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί, αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να τού απαγγελθούν κατηγορίες και να απολογηθεί για τις πράξεις που τού καταλογίζουν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ζητήσει αναβολή προκειμένου να ετοιμάσει μαζί με το συνήγορό του την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.



Ομολόγησε ότι βίαζε την κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας των 11 παιδιών ομολόγησε ότι βίαζε την κόρη του από την παιδική της ηλικία, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είχε νοητική υστέρηση.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Νέστου από την πρώτη στιγμή έχουν βρεθεί κοντά στην οικογένεια και προσπαθούν διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη στα παιδιά.

Δείτε επίσης:

Αδιανόητη φρίκη: Πατέρας αιμομίκτης βίαζε επί 18 χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This