Ηράκλειο: Λιποθύμησε δικαστική αντιπρόσωπος!

Πώς διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στο νησί

Must Read

Αναταραχή επικράτησε στο χωριό Αστρίτσι του Ηρακλείου Κρήτης από την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε δικαστική αντιπρόσωπος.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, λίγο πριν την εκκίνηση της εκλογικής διαδικασίας η κοπέλα δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε. 

Άμεσα επιλήφθηκε η έφορος των εκλογών και αντικαταστάθηκε από τη λίστα αναπληρωτών δικαστικών αντιπροσώπων που υπάρχει στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Η ψηφοφορία καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Η διαδικασία σε Ηράκλειο και Λασίθι

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου οι εκλογείς είναι 258.729 και η ψηφοφορία διεξάγεται σε 575 εκλογικά τμήματα και σε έξι τμήματα για τους ετεροδημότες, ενώ στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου οι 67.914 εκλογείς, θα ψηφίσουν σε 170 εκλογικά τμήματα και ένα τμήμα ετεροδημοτών.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, η προσέλευση τις πρώτες ώρες της εκλογικής διαδικασίας είναι υποτονική, ωστόσο όπως σημειώνει «σε κάθε ψηφοφορία είναι σύνηθες η ζωηρή προσέλευση να εκκινεί από τις μεσημβρινές ώρες».

Στο Αρκαλοχώρι ψήφισε νωρίτερα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στο Λασίθι σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη, ο οποίος επισήμανε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και πως όσοι επέλεξαν να ψηφίσουν νωρίς το πρωί , το έπραξαν χωρίς ουρές και καθυστερήσεις.

Στο Ρέθυμνο

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η εκλογική διαδικασία στο νομό Ρεθύμνου. Ο μηχανισμός για την οργάνωση και εποπτεία των εκλογών στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για τα 211 εκλογικά τμήματα που υποδέχονται τους 73.386 εκλογείς, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή.

Στα εκλογικά τμήματα της πόλης του Ρεθύμνου δεν υπάρχει ακόμα ιδιαίτερη κίνηση, η οποία όμως αναμένεται αργότερα, εν αντιθέσει με την ενδοχώρα. Την ψήφο των πολιτών του νομού διεκδικούν 55 υποψήφιοι 27 κομμάτων και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή, «να είναι σίγουροι πως όλα λειτουργούν κανονικά όπως ο νόμος και οι διαδικασίες προβλέπουν».

Σύμφωνα με την κ. Λιονή υπήρξαν μικρά προβλήματα με εκλογικούς αντιπροσώπους σε ορισμένα τμήματα τα οποία όμως διευθετήθηκαν.

Δείτε επίσης:

Εκλογές 2023: Κλείστηκε στο ασανσέρ μέσα σε εκλογικό κέντρο της Λάρισας!

Νεόνυμφοι πήγαν στην κάλπη μετά το γλέντι του γάμου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This