Εκλογές: Τι είπε το viral ζευγάρι στις Σέρρες που πήγε για ψήφο μετά το γάμο!

Το ζευγάρι έχει γίνει viral από χθες!

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες, την ημέρα των εκλογών, μια φωτογραφία ενός νιόπαντρου ζευγαριού από τις Σέρρες που δεν βγήκε  μπροστά στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά στον προαύλιο χώρο του σχολείου-εκλογικού τμήματος στο οποίο είχαν πάει να ψηφίσουν αμέσως μετά το μυστήριο!

Η Κωνσταντίνα και ο Τάσος, οι viral νεόνυμφοι μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» για την απόφαση να κάνουν τον γάμο τους και να πάνε μετά να ψηφίσουν.

«Παντρευτήκαμε το Σάββατο, κάναμε το γλέντι και μετά πήγαμε στο χωριό μου να ψηφίσουμε»,ανέφερε ο γαμπρός.

Η σύζυγός του, πλέον, δικαιολόγησε την απόφασή τους αυτή δηλώνοντας:

«Εάν δεν πηγαίναμε τότε, θα βαριόμασταν περισσότερο μετά. Εγώ την Κυριακή γιορτάζω και είπαμε να κεράσουμε και μπομπονιέρες τον κόσμο αφού μου έλεγαν να ζήσουμε. Το γλέντι πήγε μέχρι τις τρεις το πρωί με τους συγγενείς και μετά διασκεδάσαμε και άλλο», είπε η Κωνσταντίνα.

Πάντως, η παρουσία του ζευγαριού στο εκλογικό τμήμα μόνο χαμόγελα σκόρπισε και ήταν κάτι διαφορετικό που θα το θυμούνται οι ίδιοι και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που τους είδαν και έλαβαν τις μπομπονιέρες.

Στο τέλος, λίγο πριν φύγουν από το εκλογικό τμήμα, οι νεόνυμφοι έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία στο προαύλιο του σχολείου την οποία θα συμπεριλάβουν στο άλμπουμ του γάμου τους!

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε τι δήλωσαν:



Δείτε επίσης:

Νεόνυμφοι πήγαν στην κάλπη μετά το γλέντι του γάμου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This