Κρήτη: Χάθηκε δικαστικός αντιπρόσωπος με εκλογικό σάκο!

Δημιούργησε κώλυμα στην εκλογική διαδικασία...

Must Read

UPDATE: Βρέθηκε τελικά ο δικαστικός αντιπρόσωπος μαζί με τον εκλογικό σάκο και έτσι η διαδικασία θα προχωρήσει. Αδιευκρίνιστο παραμένει που είχε εξαφανιστεί.

Ανάστατη είναι από χθες το βράδυ η περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο της Κρήτης η οποία αποτελεί το 198ο εκλογικό τμήμα στο νησί καθώς έχει εξαφανιστεί ένας δικαστικός αντιπρόσωπος ο οποίος έχε μαζί του εκλογικό σάκο με ψηφοδέλτια!

Σύμφωνα με όσα είπε στο «Ράδιο Κρήτη», ο άντρας αρχικά έδωσε μέσω tablet τα συνολικά αποτελέσματα του εκλογικού του τμήματος και επικοινώνησε με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στη συνέχεια, όμως, έπρεπε να δώσει και τα αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων, όμως, δεν τα έδωσε ποτέ καθώς τα ίχνη του χάθηκαν.

Παρά τις συνεχείς κλήσεις τόσο από τον δήμο όσο και από την Περιφέρεια Κρήτης στο κινητό του, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν απαντά και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε έχει παραδώσει τον εκλογικό σάκο!

Μάλιστα, η εκλογική διαδικασία έχει παρακωλυθεί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τελικό αποτέλεσμα στην σταυροδοσία των υποψηφίων, καθώς υπάρχουν αποτελέσματα σε 580 εκλογικά τμήματα και απομένει το 581ο!

Η κ. Ραπτάκη είπε ότι η προσπάθεια εντοπισμού του συνεχίστηκε ενώ εξέφρασε την ευχή ο άνθρωπος να μην έχει πάθει κάτι και να είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για τις διερευνητικές εντολές: Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κώστας Τασούλας

«Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία» – Η πρώτη ανάρτηση Μητσοτάκη μετά τη νίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This