Χαροπαλεύει ο Άγγελος – Η οικογένειά του ζητά πληροφορίες για το τροχαίο

Έκκληση για μάρτυρες από την οικογένεια του νεαρού μοτοσικλετιστή

Must Read

Την πιο μεγάλη μάχη του δίνει ο Άγγελος Μάργαρης, ο νεαρός που έπεσε θύμα τροχαίου στον περιφερειακό Δραπετσώνας την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι για το τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου στις 17.30 στον περιφερειακό Δραπετσώνας.

«Σας παρακαλούμε πολύ, όποιος ήταν την στιγμή του τροχαίου που είχε ο αδελφός μου εκεί, να επικοινωνήσει μαζί μας. Κάθε πληροφορία είναι σημαντική και θα βοηθήσει την τροχαία και εμάς την οικογένεια να μάθουμε τι πραγματικά έγινε και ο αδελφός μου με τον συνάδελφό του είναι σε κρίσιμη κατάσταση!» γράφει σε ανάρτησή της η αδερφή του και προσθέτει: «Το τροχαίο έγινε το Σάββατο 20 Μαΐου στις 17.30 στον περιφερειακό Δραπετσώνας! Σας παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This