Πυρά κατά Κούγια από την ΠΟΕΔΗΝ: «Δεν δεχόμαστε να μας αποκαλεί συμμορία και παλιανθρώπους»

Αυστηρό μήνυμα κατά του δικηγόρου που έχει μηνύσει πλήθος γιατρών για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Must Read

Στην θέση του βάζει η ΠΟΕΔΗΝ τον γνωστό δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος έχει εξαπολύσει επίθεση σε όλους τους γιατρούς για να υπερασπιστεί τη μητέρα που κατηγορείται για τους φόνους των παιδιών της.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, στέλνει ηχηρό μήνυμα στον αδίστακτο δικηγόρο που έχει μηνύσει πλήθος γιατρών, τονίζοντας παράλληλα ότι οι υγειονομικοί προσφέρουν έργο ζωής και ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπό τους.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τριών νοσοκομείων, Καραμανδάνειο, Ρίο, Αγλαΐα Κυριακού, έχουν κατ’ επανάληψη βρεθεί στο στόχαστρο του κ. Κούγια. Τα δύο νοσοκομεία Καραμανδάνειο και Αγλαΐα Κυριακού είναι παιδιατρικά νοσοκομεία και το Ρίο Πανεπιστημιακό τριτοβάθμιο Νοσοκομείο. Η προσφορά τους τεράστια στο ΕΣΥ» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει: «Σώζουν χιλιάδες ζωές ασθενών. Τα εμπιστεύονται οι ασθενείς και οι πολίτες. Δεν περιμένουμε από τον κ. Κούγια να μας χειροκροτήσει. Ούτε το θέλουμε. Εξάλλου από κανέναν δεν ζητάμε χειροκροτήματα. Τη δουλειά μας κάνουμε με ευσυνειδησία και αυτοθυσία. Το αποδείξαμε στη διάρκεια της πανδημίας».

Αναφερόμενη στον Κούγια η ΠΟΕΔΗΝ υπογραμμίζει: «Δεν δεχόμαστε λοιπόν από κανέναν να μας αποκαλεί συμμορία και παλιανθρώπους. Ο κος Κούγιας απειλεί με μηνύσεις όταν κρίνει ότι θίγονται οι κατηγορούμενοι που υπερασπίζεται. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε με όλα αυτά που ακούμε από τον κ. Κούγια; Η δουλειά μας κ. Κούγια είναι να περιθάλπουμε ασθενείς και όχι να ανταλλάσσουμε μηνύσεις».

«Παράκληση προς πάσα κατεύθυνση. Σεβασμός από όλους στο έργο και την προσφορά των υγειονομικών. Με τέτοιες ύβρεις δημιουργείται ανασφάλεια στους ασθενείς που προσέρχονται στα νοσοκομεία. Διαβεβαιώνουμε τους ασθενείς ότι τα τρία νοσοκομεία, όπως και όλα τα νοσοκομεία της χώρας παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες υγείας», καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε επίσης:

Συγκλονίζουν οι νοσηλεύτριες του Ρίο: «Η Πισπιρίγκου δεν έμοιαζε με μαμά που είχε χάσει δύο παιδάκια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This