Είδηση ντροπής: Ανήλικος χτύπησε τετραπληγική γυναίκα στην Πάρο!

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη

Must Read

Ένα ντροπιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάρο, όπου ένας ανήλικος επιτέθηκε, τόσο σωματικά όσο και λεκτικά, σε μια γυναίκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού εξαιτίας της πρωτοφανούς επίθεσης σε ηλικιωμένη από νεαρό Ρομά. Αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο σοκ είναι πως, ο ανήλικος επιτέθηκε και χτύπησε την τετραπληγική γυναίκα όταν η ίδια επέστρεφε από το μνήμα του παιδιού της. Το συμβάν έγινε στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής. Η γυναίκα ζητούσε βοήθεια και μετά από μεγάλο αγώνα να ξεφύγει κι αφού δέχτηκε γροθιές, έγινε αντιληπτή από περαστικούς, οι οποίοι πρόλαβαν να αποτρέψουν τα χειρότερα. Πήγε έντρομη στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για να καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση, φοβούμενη από τις απειλές που δέχτηκε από το νεαρό. Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα, την κ. Ροδούλα, η οποία γεννήθηκε με τετραπληγία και ζει κινούμενη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η άτυχη γυναίκα πριν ένα χρόνο έχασε τον πριν 1 χρόνο το γιο της σε τροχαίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This