Σε μοναστήρι στην Αττική κρυβόταν ο δράστης ανθρωποκτονίας στο Γκάζι

Ο 29χρονος συλληφθείς παραδέχτηκε ότι είχε χτυπήσει τον 50χρονο, αλλά υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως είχε πεθάνει

Must Read

Σε Ιερά Μονή της Αττικής είχε βρει «καταφύγιο» ο 29χρονος, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2022 σκότωσε έναν 50χρονο στο Γκάζι, με τον οποίο διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε καταφέρει να ταυτοποιήσει τον δράστη, με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον εντόπισαν σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη, να τον πλησιάζουν και να του περνούν χειροπέδες με γρήγορες κινήσεις, καθώς υπήρχε κίνδυνος να το σκάσει.

Το θανατηφόρο περιστατικό είχε συμβεί στη διασταύρωση των οδών Ζαγρέως και Ικαριέων, με τον 29χρονο να έχει παραδεχτεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πως είχε χτυπήσει τον 50χρονο, αλλά να έχει υποστηρίξει πως δεν γνώριζε πως ο άτυχος άνδρας είχε πεθάνει. «Ήμουν με έναν φίλο μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Προσπάθησε να μας απωθήσει ενώ με χτύπησε πρώτος. Εγώ του έριξα μία μπουνιά και έπεσε κάτω. Εμείς φύγαμε», φέρεται να είπε.

Το θύμα είχε εντοπίσει αιμόφυρτο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που περνούσε τυχαία από το σημείο, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 50χονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατός του επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από αμβλύ όργανο και ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This