Τα δυο σενάρια που εξετάζονται για τη δολοφονία του 50χρονου στο Γκάζι

Τον εντόπισε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

Must Read

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γκάζι ένας 50χρονος, φέροντας κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Τον άτυχο άντρα εντόπισε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Διαβάστε ακόμη: Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 52χρονου στο Γκάζι – Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

Αρχικά εξεταζόταν το ενδεχόμενο ο 50χρονος να έπαθε καρδιακό επεισόδιο και η πτώση του στο έδαφος να του προκάλεσε τα χτυπήματα στο κεφάλι. Όμως τελικά ο θάνατός του αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, ύστερα και από το πόρισμα του ιατροδικαστή και πλέον οι Αρχές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε δυο σενάρια.

Το ένα είναι ο 50χρονος να τσακώθηκε με ένα ή περισσότερα άτομα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ή να έπεσε θύμα ληστείας, να αντιστάθηκε και να τον σκότωσαν.

Πάντως για τις αστυνομικές Αρχές κυρίαρχο σενάριο είναι ο θάνατος του 50χρονου να προήλθε μετά από συμπλοκή με άγνωστους, καθώς τόσο το πορτοφόλι όσο και το κινητό του βρέθηκαν στο σημείο ανέπαφα.

Το πορτοφόλι του 50χρονου δεν είχε χρήματα, αλλά μόνο τις τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες είχε πληρώσει στο μπαρ που διασκέδαζε νωρίτερα στο Γκάζι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This