Αγρίνιο: Στη φυλακή ο 46χρονος που μαχαίρωσε με μανία 52χρονο επειδή του έκανε παρατήρηση

Αναμένεται η μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού

Must Read

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα Πέμπτη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 46χρονος που μαχαίρωσε επανειηλημμένα 52χρονο έξω από καφετέρια σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου, επειδή τού έκανε παρατήρηση που κατούρησε σε σιντριβάνι της περιοχής και, εκτός απροόπτου, αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών, αφού στο σπίτι του μετά το επεισόδιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6,1 γραμμάρια χασίς και ένας πλαστικός τρίφτης, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν στις αρχές, μεταξύ άλλων και για περιπτώσεις αθλητικής βίας.

Όταν γύρω στις 10 το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο 52χρονος, που τον είδε να ουρεί στο σιντριβάνι, μπροστά στον κόσμο, τού έκανε παρατήρηση, ο 46χρονος αντέδρασε αδικαιολόγητα βίαια, μαχαιρώνοντάς τον αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι, τα πλευρά και τον πνεύμονα.

Μετά την αναπάντεχη επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι 15 εκατοστών, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This